De Familie Rosiers-Pauwels

Wij zijn de familie Rosiers-Pauwels uit Londerzeel. Al meer dan twintig jaar hebben wij het genoegen samen te leven met een aantal Ridgebacks.

In 1993 kregen wij – na een tweetal jaar geduld – onze eerste RR – Cartouche Itanya. Dankzij familiebanden met de familie Van Aken van de Cartouche Kennel in Zuid-Afrika hebben wij het geluk gehad een erg mooie en lieve hond te krijgen maar meteen ook een goede basis voor onze eigen kennel Inkululeku.

Hoewel het initieel niet de bedoeling was om te fokken, kwam er op aanraden van Richard Van Aken in 1996 een eerste nestje van Cartouche Itanya en Cartouche Nangu, een reu uit een andere Cartouche bloedlijn die ook in België verbleef. Deze ervaring was dermate positief dat er een pupje bleef en een tweede nestje kwam, enz.

Onze puppies worden met de grootste zorg grootgebracht. Het is voor ons van uitermate groot belang dat de puppies de best mogelijke start in het leven krijgen. De eerste acht weken wordt er bij ons dan ook veel aandacht besteed aan socialisatie maar ook de keuze van nieuwe puppy-eigenaars gebeurt uiterst doordacht.

Onze prioriteit is dat iedere puppy in een warm nest terecht komt, waar hij met een consequente hand wordt opgevoed maar tevens deel uitmaakt van het gezin.

adminAbout us